Že nekaj časa se govori o retrogradnem Merkurju in, če si ljubitelj astrologije ali osebne rasti, že verjetno na pamet veš, kaj se lahko v tem času počne in kaj je priporočljivo, da ne. Da pa tudi sama napišem nekaj o retrogradnem Merkurju, me je vzpodbudilo to, da se Merkur nahaja v znamenju Škorpijon in situacija v državi, sredi katere smo.

Merkur v znamenju Devica poskrbi, da je naša presoja realna in nepristranska, a tudi za izgubljanje v podrobnostih.

V znamenju Devica se bo nahajal od 20.08.2020, pa vse do 5.09.2020, ko prestopi v znamenje Tehtnica. Zato so lahko naše misli v tem času povezane z vsakodnevnim življenjem in opravki, lahko pa smo tudi preveč kritični, dlakocepski in natančni. Dobro pa je pomisliti tudi na to, kaj dobrega lahko storimo za svoje zdravje.

Venera v raku poskrbi za romantiko in nežnost, a tudi za naša povečana čustva.

V znamenju rak se nahaja že od 7.08.2020 in bo v tem znamenju vse do 6.09.2020, zato smo lahko v tem času tudi precej čustveni in zato bolj občutljivi.

Mesec avgust je mesec sprememb in mesec uresničevanja našega poslanstva.

Čeprav se nam pogosto pojavi odpor do sprememb, saj ljudje običajno ne uživamo v negotovosti, ki jih spremembe prinašajo, nam le-te lahko prinesejo svobodo. Ko premagamo svoje podzavestne in čustvene blokade, ki so povezane s spremembami, pa pogosto spoznamo, da smo veseli, ker so se zgodile.

Preberite si tarot napoved in začutite kje je potrebna vaša sprememba.

OVEN

Naj vas ne spravi v obup, če se zadeve ne razvijajo tako kot ste pričakovali in opustite željo, da bi spremenili preteklost, ker vas to drži na mestu. Bodite potrpežljivi ter imejte v mislih, da vsak položaj vsebuje tudi nekaj dobrega in zmogli boste dalje.

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.