1, 12.08.2020 07:31

VENERA V RAKU - potreba po čustveni varnosti

Napisal
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Venera v raku poskrbi za romantiko in nežnost, a tudi za naša povečana čustva.

V znamenju rak se nahaja že od 7.08.2020 in bo v tem znamenju vse do 6.09.2020, zato smo lahko v tem času tudi precej čustveni in zato bolj občutljivi.

Venera v znamenju Rak v rojstnem horoskopu

Oseba z Venero v tem vodnem znamanju je globoko predana svoji družini oziroma ljudem, ki jih šteje za družinske člane. Je zelo zaščitniška in za svoje drage pripravljena narediti vse, kar se zdi, da je potrebno. Jih varuje, neguje in na drugačne načine poskrbi za njihove potrebe, celo do te mere, da na koncu enostavno pozabi nase.

Zanjo je zato poseben izziv, da razvije zdravo distanco do svojih bližjih in seveda poskrbi tudi za lastne potrebe. Kajti zlahka se zgodi, da če le-te niso zadovoljene, postane precej muhasta in vase zaprta ter pogosto razočarana in žalostna uteho najde v sladkarijah.

V odnosu z drugimi, predvsem pri partnerju išče čustveno varnost, podporo, ljubljenost in sprejetost. Zelo veliko ji pomenijo drobne pozornosti in spomini na pomembne dogodke. Presenetite jo ob rojstnem dnevu, obletnici ali pa kar tako in ji izkažite skrb in pozornost, kajti to je bistveno za srečo in uspeh v odnosu z osebo rojeno z Venero v znamenju rak.

Zaradi občutljive narave in močnih čustev je hitro prizadeta, zato takrat stvari vidi veliko večje in težje, kot so v resnici. Takrat ji prisluhnite in ji z nežnim, prijaznim in nepristranskim nasvetom pomagajte, da se njena čustva pomirijo.

Venera kot ogledalo našega jaza skozi partnerske odnose

Težave s partnerjem vedno pomenijo težave z lastnim jaz-om. To kar nas pri partnerju najbolj moti, je v bistvu naša ranljiva točka, točka na kateri moramo delati, če želimo rešiti težave v odnosu. Parnerski odnosi, pa tudi druge vrste odnosov, so ogledalo v katerem se pogosto ni prijetno prepoznati, a je ključ za našo osebno rast. Pogosto tudi preko partnerja poskušamo nadomestiti svoje šibke točke, ki pa jih pravzaprav moramo razvijati v sebi.

Izboljšaj odnose z Venero v znamenju Rak v aspektih

  • Venera sekstil Uran (18.08.2020)

V ospredju je potreba po svobodi v odnosih. Bodite svojemu partnerju prijatelj in svobodno izrazite svoje občutke. V odnosih, ki dušijo, lahko pride do ločitve, zato bodite bolj odprti in naravni ter se s svojim partnerjem povežite na intelektualni in duhovni ravni.

  • Venera opozicija Jupiter (26.08.2020)

Tokrat so vaša čustva okrepljena, zato lahko nihate iz ene skrajnosti (pozitivne) v drugo (negativne) in obratno. Najdite ravnovesje v sebi in se naučite v odnosu dajati in prejemati enako mero ljubezni.

  • Venera trigon Neptun (27.08.2020)

Nežnost, romantika in globoki ideali ljubezni. Tokrat ste se sposobni popolnoma stopiti s partnerjem ter nagonsko zaznati njegove potrebe. Vajin odnos lahko dvignete na duhovni ravni.

  • Venera opozicija Pluton (30.08.2020)

Močna čustva, zaradi prizadetosti pa mučna tišina. Vaš partner je tokrat ogledalo vaše osebne rasti. Ozavestite strahove, ki jih nosite v sebi ob morebitni izgubi svojega partnerja. To je čas za zdravljenje odnosov.

  • Venera opozicija Saturn (2.09.2020)

Možnost ohlajanja čustev v odnosu, kar pa lahko prinese veliko negotovost in pomanjkanja občutka varnosti. To je čas karmičnega dolga. Poiščite varnost v sebi in je ne poskušajte nadomestiti skozi partnerski odnos.

  • Venera kvadrat Mars (4.09.2020)

Prinaša preobčutljivost, razdražljivost in prepire. Razočarani in prizadeti boste odgovorili z jezo, besom in slabo voljo. Težko boste kontrolirali svoja čustva, zato sproščajte čustveno napetost z dovolj fizične aktivnosti.

Želiš hoditi po svoji poti življenja?

Žališ preseči svoje karmične vzorce?

Se želiš uskladiti z energijami lastnega horoskopa in karmične stopnje?

Želiš živeti bolj produktivno, polno in zadovoljno življenje?

Če si na katerokoli vprašanje odgovoril z vsaj enim ja, potem je čas, da izveš svojo karmično stopnjo ter z močjo pozitivnih energij vzpostaviš ravnovesje na različnih ravneh in izboljšaš kvaliteto svojega življenja.

Prebrano 162 krat Nazadnje urejano na 1, 21.08.2020 12:47

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.