• MACESEN

  MACESEN

  Cvetna esenca Macesen je namenjena skromnim ljudem, ki zaradi pomanjkanja samozaupanja in manjvrednostnega kompleksa izpustijo iz rok priložnosti za uspeh. Uporabna je za tiste, ki so trdno prepričani, da ne bodo zmogli naloge, zato je sploh ne poskušajo rešiti ali pa se zatečejo v bolezen, ki je izgovor, da se naloge sploh ni treba lotiti. S pomočjo cvetne esence Macesen pridobimo samozaupanje.
 • BOR

  BOR

  Cvetna esenc Bor je primerna za tiste, ki si nenehno očitajo in jih spremlja občutek krivde. Velikokrat so to ljudje, ki menijo, da bi vse lahko postorili še bolje, čeprav so v celoti uspeli, se nenehno opravičujejo in težko kaj sprejmejo, ker nezavedno mislijo, da si tega ne zaslužijo. Cvetna esenca Bor nam pomaga sprejeti samega sebe z vsemi svetlimi in temnimi stranmi brez nenehnega očitanja.
 • BREST

  BREST

  Cvetna esenca Brest koristi tistim, pri katerih se pojavlja prehoden občutek, da svoji nalogi ali odgovornosti niso kos. Idealna je za ljudi, ki čutijo preobremenjenost z nalogami, projekti in poslom, kot tudi za tiste, ki čutijo odgovornost do drugih kot eno veliko breme. Te osebe pogosto pesti občutek, da so jih dolžnosti zasule in nimajo več dovolj moči, da bi zmogli vse, kar morajo in hočejo. Cvetna esenca Brest vrača izgubljeno moč in zaupanje.
 • PRAVI KOSTANJ

  PRAVI KOSTANJ

  Cvetna esenca Pravi kostanj je učinkovita za tiste, katerim se zdi trenutni položaj brezizhoden in preprosto ne vedo več, kako naprej. Uporabna je pri tistih, ki čutijo, da so na meji tega, kar lahko človek še prenese, da globlje ne morejo več pasti, in jih čaka le še konec. S pomočjo cvetne esence Pravi kostanj smo sposobni videti luč v temi.
 • BETLEHEMSKA ZVEZDA

  BETLEHEMSKA ZVEZDA

  Cvetna esenca Betlehemska zvezda pomaga pri vseh posledicah telesnih, duševnih in duhovnih travm ne glede na to, ali so nastale že pri rojstvu ali pred kratkim. Uporabna je za tiste, ki so doživeli nesrečno, žalostno, hromeče gorje po razočaranjih, slabih novicah, nesrečah in drugih šokantnih dogodkih. Cvetna esenca Betlehemska zvezda celi pretekle bolečine.
 • VRBA

  VRBA

  Cvetna esenca Vrba je čudovita za tiste, katerim se zdi, da je življenje krivično in, da vse slabo doleti prav njih. Pomaga tistim, ki dolga leta nosijo v srcu jezo in globoke zamere do kakšnega človeka ali situacijo, ne da bi kdaj o tem spregovorili ali odpustili. Cvetna esenca Vrba daje moč za usmerjanje našega življenja.
 • HRAST

  HRAST

  Cvetna esenca Hrast je primerna za tiste, ki se počutijo izčrpano in potrto, a  še vedno vztrajajo pri svojem delu, namesto da bi si privoščili počitek, hkrati pa si prizadevajo, da se utrujenost ne opazi. Pri teh ljudeh se velikokrat zgodi, da delo, ki so ga opravljali s srcem, postane le še delo zaradi dosežkov in zmag. Cvetna esenca Hrast blaži občutek odgovornosti in dolžnosti ter povečuje zavedanje pomena za počitek in sprostitev.
 • LESNIKA

  LESNIKA

  Cvetna esenca Lesnika je namenjena tistim, ki trpijo zaradi občutka, da so znotraj ali zunaj umazani, nečisti, vendar pa sicer redno skrbijo za svojo higieno. Ti ljudje obtičijo v podrobnosti in dopustijo, da jih razjezijo malenkosti. V njihovem okolju mora biti vse kot iz škatlice in se velikokrat bojijo pokvarjenih jedi, nečistih stranišč, napačnih zdravil, onesnaženega okolja itd. Cvetna esenca Lesnika vrača pozitiven pristop do samega sebe kot tudi sprejemanje telesa in situacij z vsemi napakami.
 • 1

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.