• MOČVIRSKA GREBENIKA

  MOČVIRSKA GREBENIKA

  Cvetna esenca Močvirska grebenika pomaga tihim in mirnim ljudem, ki so v bolezni in zdravju radi sami, saj nočejo drugih obremenjevati s svojimi težavami. Največ jim pomeni notranji mir, ki ga branijo z vsemi silami, kar jih zelo utruja. Enako kot notranji mir jim je pomemben tudi zunanji mir, zato se zdijo drugim nedostopni in vzvišeni. S pomočjo cvetne esence Močvirska grebenika pridobimo notranjo neodvisnost.
 • NEDOTIKA

  NEDOTIKA

  Cvetna esenca Nedotika je odlična za nepotrpežljive ljudi, ki se zaradi notranje napetosti hitro razburijo in pretirano reagirajo. Pri teh ljudeh mora vse potekati hitro in gladko. Kadar morajo počakati, da se stvari odvijejo po svoje, jih to spravlja v obup, te osebe so nenehno pod časovnim pritiskom. Cvetna esenca Nedotika povečuje potrpežljivost.
 • JESENSKA VRESA

  JESENSKA VRESA

  Cvetna esena Jesenska vresa koristi tistim, ki ne zmorejo biti sami in nenehno iščejo družbo, saj občutijo notranjo nujo, da z vsakim govorijo o sebi in svojih lastnih težvah. Uporabna je za tiste, ki so na začetku duhovne poti, ko se soočajo s svojim jazom in se jim zdi, da morajo spregovoriti o mnogih notranjih doživetjih, pri tem pa ni pomembno, kdo je oseba, ki jo obremenjujejo. Cvetna esenca Jesenska vresa povečuje zmožnost vživljanja v druge ter zmanjšuje čustveno odvisnost od drugih in strah pred osamljenostjo.
 • 1

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.