• CIKORIJA

  CIKORIJA

  Cvetna esenca Cikorija koristi posesivno naravnanim ljudem, ki manipulirajo in taktizirajo, da bi uveljavili svojo voljo in obdržali vpliv. Velikokrat čustveno izsiljujejo, so čezmerno skrbni in ustrežljivi ter od svoje okolice pričakujejo popolno naklonjenost. Pomaga tistim, ki se velikokrat smilijo samemu sebi v smislu: "Nihče me ne mara," ali pa jih nehvaležnost drugih hitro spravi v jok. S pomočjo cvetne esence Cikorija se naučimo nesebične ljubezni.
 • SPORIŠ

  SPORIŠ

  Cvetna esenca Sporiš je učinkovita za tiste, ki so pretirano zagnani in preveč vneti pri uresničevanju dobre ideje. So notranje napeti, preveč osredotočeni in bi vse radi napravili več kot popolno. Pomaga tistim, ki drugim govorijo, kako morajo delati, delajo zanje in jih skušajo prisiliti v to, kar je dobro zanje. V želji, da bi druge spreobrnili, jih skoraj povozijo s svojo energijo. Cvetna esenca Sporiš povečuje zmožnost, da drugim pustimo živeti svoje življenje.
 • VINSKA TRTA

  VINSKA TRTA

  Cvetna esenca Vinska trta je odlična za tiste, ki so popolnoma izgubili občutek za druge in postali žrtev predstave o lastni moči ter zato drugim vsiljujejo svojo voljo. Pomaga tistim, ki radi prevzamejo vodstvo in pozabijo na mnenja drugih ljudi. S pomočjo cvetne esence Vinska trta se naučimo nesebično uveljaviti in uporabiti avtoriteto.
 • BUKEV

  BUKEV

  Cvetna esenca Bukev pomaga tistim, ki nenehno kritizirajo vse okrog sebe in jim napake drugih ljudi takoj padejo v oči. Nimajo nobenega razumevanja in nobene prizanesljivosti za pomanjkljivosti drugih ljudi. Uporabna je za tiste, ki se ne morejo vživeti v čustva drugih in reagirajo malenkostno, zelo natančno in nepopustljivo. Cvetna esenca Bukev razvija strpnost, sočutnost in povezanost z drugimi.
 • STUDENČNICA

  STUDENČNICA

  Studenčnica je namenjena tistim, ki so ujeti v toga teoretična pravila in predstave, ki so daleč od stvarnosti. Pomaga tistim, ki se velikokrat odpovejo mnogim stvarem, ki naredijo vsakdan prijeten in razveseljiv, saj mislijo, da to ni združljivo z njihovim strogim in discipliniranim dojemanjem življenja. Studenčnica povečuje našo prilagodljivost.
 • 1

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.