• ROŽIČ

  ROŽIČ

  Cvetna esenca Rožič je uporabna za tiste, ki imajo težave pri sprejemanju lastnih odločitev in pretirano upoštevajo mnenja drugih. Te osebe ne verjamejo svojim lastnim občutkom, s katerimi bi lahko sprejeli svoje odločitve, zato svoje občutke nenehno preverjajo pri drugih. Cvetna esenca Rožič povečuje naše zaupanje v lastno znanje, modrost in intuicijo.
 • MEŠIČ

  MEŠIČ

  Cvetna esenca Mešič pomaga vsem tistim, ki v življenju nenehno nihajo iz ene skrajnosti v drugo, najsi bo to pri sprejemanju odločitev ali pa spremembah razpoloženja. Te osebe se nikakor ne morejo odločiti med dvema možnostma, komaj sprejete odločitve pa obžalujejo in jih želijo spremeniti. Cvetna esenca Mešič pomaga razvijati našo stabilnost, stanovitnost in odločnost.
 • ENCIJAN

  ENCIJAN

  Cvetna esenca Encijan pomaga tistim, ki so dvomljivi, črnogledi in hitro potrti. Pomaga, kadar smo obupani in brez poguma, ker stvari ne tečejo, kot smo si zamislili, ali kadar se spoprijemamo s težavami ter se nas zlahka polotita obup in potrtost, ki ju povzročajo znane okoliščine, kot so npr. smrt zakonskega partnerja, trajnejša izguba dela, ločitev staršev … S pomočjo cvetne esence Encijan si povrnemo vero – neomajno zaupanje – kljub težkim okoliščinam in smo sposobni videti "luč v temi".
 • ULEKS

  ULEKS

  Cvetna esenca Uleks je primerna za tiste, ki so ostali brez upanja, jih spremlja občutek, da je vse brez smisla, ali so ostali brez lastnih vrednot. Pomaga vsem tistim, ki se ne morejo sprijazniti z lastno usodo in nimajo več poguma, da bi upali na spremembe. Spremlja jih občutek potrtosti in naveličanosti. Z njeno pomočjo spoznamo, da brezup zavira zdravljenje. S pomočjo cvetne esence Uleks si povrnemo upanje.
 • GABER

  GABER

  Cvetna esenca Gaber je odlična za tiste, ki se borijo z občutkom "ponedeljkovega jutra" ali imajo občutek preobremenjenosti, utrujenosti in izčrpanosti kot prehodno ali dolgotrajnejše stanje. Učinkovita je za študenta, ki se je cel mesec učil za izpit, ali pa za bolnika, ki je dolgo časa ležal v postelji zaradi poškodbe in ima občutek, da je še prešibek za telesno razgibavanje. Pomaga tistim, ki so telesno ali duhovno izčrpani, brez energije ter se težko lotevajo vsakodnevnih nalog in opravil, pa vendar jih na koncu opravijo. Cvetna esenca Gaber povrne veselje, notranjo živahnost in moč za soočanje s svojimi odgovornostmi.
 • STOKLASA

  STOKLASA

  Cvetna esenca Stoklasa je učinkovita za tiste brez jasnih ciljev ali kadar ne morete najti življenjske usmeritve. Pomaga tistim, ki so se znašli v obupu, ker se kljub številnim možnostim ne nagibajo k nobenemu poklicu ter se znova in znova ukvarjajo z novimi izzivi brez notranjega zadovoljstva. S pomočjo cvetne esence Stoklasa pridobimo jasnost in usmerjenost.
 • 1

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.