astro zdravljenje  Odprava negativnih energij in zaščita pred njimi,

astro zdravljenje  Pomoč v življenjskih težavah,

astro zdravljenje  Odgovori na vprašanja, na katere ne najdete odgovora,

astro zdravljenje  Pomoč za dosego čustvenega ravnovesja,

astro zdravljenje  Izboljšanje življenjskih situacij,

astro zdravljenje  Za osebno rast in razvoj,

astro zdravljenje  Za boljše življenje,

astro zdravljenje  In še več, odvisno od vaših potreb in želja.

 • REPIK

  REPIK

  Cvetna esenca Repik pomaga tistim, ki so navzven videti brezskrbni in zabavni, v notranjosti pa skrivajo polno malih strahov, skrbi in neizživetih bolečin. O svojih težavah se ne želijo pogovarjati, jih zanikajo ali podcenjujejo. Velikokrat se pretvarjajo, da je vse v redu, ob prepirih pa zaidejo v duševno stisko. S pomočjo cvetne esence Repik smo sposobni resničnega veselja, družabnosti, odprtosti in sprejemanja tudi negativnih strani življenja.
 • TAVŽENTROŽA

  TAVŽENTROŽA

  Cvetna esenca Tavžentroža je čudovita za tiste, ki zaradi šibke volje ali dobrosrčnosti, ne znajo reči ne. Pogosto se pritožujejo zaradi utrujenosti in čezmernega dela, ker si v svoji pripravljenosti pomagati znova in znova nalagajo preveliko breme. Praviloma so ti ljudje bolj tihe narave s premalo odločnosti. Cvetna esenca Tavžentroža omogoča, da znamo določiti svoje meje in se naučimo zavzemati za lastne interese.
 • OREH

  OREH

  Cvetna esenca Oreh je učinkovita za tiste, ki imajo jasne življenjske cilje, a nimajo dovolj moči, da bi naredili zadnji korak pred spremembo, predvsem kadar je treba zaradi različnih vzrokov kreniti z začrtane poti. Uporabna pa je tudi pri pomembnih življenjskih spremembah, kot so zamenjava poklica, ločitev, upokojitev, selitev ipd. S pomočjo cvetne esence Oreh pridobimo gotovost vase.
 • BODIKA

  BODIKA

  Cvetna esenca Bodika je primerna za tiste, ki se borijo z valovi negativnih čustev, kot so ljubosumje, nezaupanje, sovraštvo, zavist ipd., na vseh ravneh. Odpira srce in povezuje z božansko ljubeznijo. Pomaga, da ljudje vedno znova živijo v ljubezni in se brez zavisti veselijo uspeha drugih, čeprav so sami v težavah. S pomočjo cvetne esence Bodika si povrnemo ljubezen.
 • 1

Zakaj cvetna terapija?

Sem izobražena svetovalka za Bachove cvetne terapije, ki se iz dneva v dan poglobljeno ukvarjam z Bachovimi cvetnimi esencami in njihovim delovanjem.
Terapevtski pogovor omogoča, da za vas izberem osebno mešanico Bachovih cvetnih esenc, ki vam prinašajo zdravilne lastnosti, ki jih v dani situaciji potrebujete.