• REPIK

  REPIK

  Cvetna esenca Repik pomaga tistim, ki so navzven videti brezskrbni in zabavni, v notranjosti pa skrivajo polno malih strahov, skrbi in neizživetih bolečin. O svojih težavah se ne želijo pogovarjati, jih zanikajo ali podcenjujejo. Velikokrat se pretvarjajo, da je vse v redu, ob prepirih pa zaidejo v duševno stisko. S pomočjo cvetne esence Repik smo sposobni resničnega veselja, družabnosti, odprtosti in sprejemanja tudi negativnih strani življenja.
 • TAVŽENTROŽA

  TAVŽENTROŽA

  Cvetna esenca Tavžentroža je čudovita za tiste, ki zaradi šibke volje ali dobrosrčnosti, ne znajo reči ne. Pogosto se pritožujejo zaradi utrujenosti in čezmernega dela, ker si v svoji pripravljenosti pomagati znova in znova nalagajo preveliko breme. Praviloma so ti ljudje bolj tihe narave s premalo odločnosti. Cvetna esenca Tavžentroža omogoča, da znamo določiti svoje meje in se naučimo zavzemati za lastne interese.
 • OREH

  OREH

  Cvetna esenca Oreh je učinkovita za tiste, ki imajo jasne življenjske cilje, a nimajo dovolj moči, da bi naredili zadnji korak pred spremembo, predvsem kadar je treba zaradi različnih vzrokov kreniti z začrtane poti. Uporabna pa je tudi pri pomembnih življenjskih spremembah, kot so zamenjava poklica, ločitev, upokojitev, selitev ipd. S pomočjo cvetne esence Oreh pridobimo gotovost vase.
 • BODIKA

  BODIKA

  Cvetna esenca Bodika je primerna za tiste, ki se borijo z valovi negativnih čustev, kot so ljubosumje, nezaupanje, sovraštvo, zavist ipd., na vseh ravneh. Odpira srce in povezuje z božansko ljubeznijo. Pomaga, da ljudje vedno znova živijo v ljubezni in se brez zavisti veselijo uspeha drugih, čeprav so sami v težavah. S pomočjo cvetne esence Bodika si povrnemo ljubezen.
 • 1

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.