• POPON

  POPON

  Cvetna esenca Popon se uporablja, kadar strah spremljata občutek groze in panike. Uporabna je v vseh primerih in kriznih situacijah, kot so nesreče, nenadne bolezni ali naravne katastrofe, v katerih človek zaradi strahu ne more razmišljati trezno, da bi lahko obvladal situacijo. S pomočjo cvetne esence Popon smo v kriznih situacijah bolj umirjeni in sposobni jasno razmišljati.
 • KRINKAR

  KRINKAR

  Cvetna esenca Krinkar pomaga tistim, ki jih mučijo strahovi vsakdanjega življenja: strah pred revščino, strah pred boleznijo in bolečinami, strah pred nesrečami, strah pred temo, strah pred osamljenostjo, strah pred pajki itd. Primerna je za vse tiste, ki jih zaradi boječnosti muči zardevanje, so notranje napeti ali imajo govorne težave. S pomočjo cvetne esence Krinkar si povrnemo zaupanje.
 • ČEŠNJELIKA SLIVA

  ČEŠNJELIKA SLIVA

  Češnjelika sliva je uporabna za ljudi, ki se bojijo, da bodo izgubili nadzor nad svojim vedenjem, in ki na vsak način poskušajo nadzorovati ali zatreti svoje prave občutke. So kot tempirana bomba, ki jo bo ob naslednjem koraku razneslo. Primerna je za vse tiste, ki so na robu obupa in se spogledujejo z mislijo, da bi vsemu napravili konec. Cvetna esenca Češnjelika sliva vrača moč, pogum, spontanost in notranji mir.
 • TREPETLIKA

  TREPETLIKA

  Cvetna esenca Trepetlika je za ljudi, ki jih mučijo nepojasnjeni, nedoločeni strahovi, slutnje ali nezavedni strahovi pred kakršnim koli grozečim zlom. Te osebe velikokrat brez posebnega razloga občutijo nenaden strah ali zaskrbljenost, ki je lahko povezan z občutkom groze. Cvetna esenca Trepetlika nam vrača notranjo gotovost in občutek varnosti.
 • DIVJI KOSTANJ - RDEČI

  DIVJI KOSTANJ - RDEČI

  Cvetna esenca Divji kostanj z rdečimi cvetovi je primerna za tiste, ki jih preveč skrbi ali jih je strah za druge, predvsem za njihovo varnost, pri tem pa pozabljajo nase. Uporabna je za tiste, ki imajo težke misli in se bojijo, da se je zgodilo kaj hudega, če nekdo zamuja, ali da se za nedolžnimi težavami bližnjega utegne skrivati huda bolezen. S pomočjo cvetne esence Divji kostanj z rdečimi cvetovi se naučimo zdravo izražati skrb in ljubezen do bližnjega.
 • 1

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.