• SROBOT

  SROBOT

  Cvetna esena Srobot koristi ljudem, ki so z mislimi čisto nekje drugje in kažejo malo zanimanja za dogajanje okoli sebe. Običajno so mirni in tihi, saj živijo v svetovih svoje domišljije in upajo na boljšo prihodnost, v kateri se bodo uresničili vsi njihovi ideali, čeprav so njihova pričakovanja povsem nerealna. Kadar zbolijo, jih to običajno ne potre in se ne trudijo, da bi ozdraveli. Nekateri med njimi se celo veselijo svoje smrti, upajoč na boljše čase, tam nekje na oni strani stvarstva. S pomočjo cvetne esence Srobot si povrnemo uresničljivo ustvarjalnost, obvladujemo miselni svet in najdemo vsak dan novo zanimanje v stvarnosti.
 • KOVAČNIK

  KOVAČNIK

  Cvetna esenca Kovačnik pomaga ljudem, da iz svoje zavesti odstranijo obžalovanja in skrbi iz preteklosti, in nevtralizira vse vplive, želje ter hrepenenja preteklosti. Pomaga vsem tistim, ki vseskozi poveličujejo preteklost in bi imeli najraje vse po starem ali hrepenijo po tem, da bi lahko živeli ali začeli še enkrat od začetka. Primerna je za tiste, ki se morajo sprijazniti z izgubo ljubljenega človeka, npr. otroka, zakonca, starša ... S pomočjo cvetne esence Kovačnik se naučimo živeti tukaj in zdaj.
 • DIVJA VRTNICA

  DIVJA VRTNICA

  Cvetna esenca Divja vrtnica je odlična za tiste, ki so izgubili življenjsko veselje in voljo, da bi v življenju karkoli spremenili na bolje. Počutijo se brez energije, zdolgočaseno in ravnodušno do vsega. Vdali so se v svojo usodo in sploh ne pomislijo več, da se v njihovem življenju lahko zgodijo spremembe. S pomočjo cvetne esence Divja vrtnica si povrnemo notranjo motivacijo in življenjsko energijo.
 • OLJKA

  OLJKA

  Cvetna esenca Oljka je učinkovita za tiste, ki so duševno, čustveno in fizično povsem izčrpani in se srečujejo z občutkom, da nimajo dovolj moči za nove napore. Zanje je vsakdan težko in naporno delo brez veselja. Imajo veliko potrebo po spanju. S pomočjo cvetne esence Oljka pridobimo zmogljivost in v njenem pozitivnem stanju izkusimo, da lahko s polno močjo in celo z veseljem premagamo največji stres.
 • DIVJI KOSTANJ - BELI

  DIVJI KOSTANJ - BELI

  Cvetna esenca Divji kostanj z belimi cvetovi je odlična za tiste, ki jim po glavi nenehno krožijo določene misli, ki se jih ne morejo znebiti ali pa se nenehno ukvarjajo z notranjimi samogovori in dialogi. Odlična je v primerih, ko zaman poskušate izklopiti nemirne misli ali vam le-te ne pustijo spati. Cvetna esenca Divji kostanj z belimi cvetovi nam pomaga usmerjati naše misli.
 • GORJUŠICA

  GORJUŠICA

  Cvetna esenca Gorjušica je uporabna za vse tiste, ki se srečujejo z globoko otožnostjo, ki pride in mine brez vidnega razloga. Takšno stanje vzame veselje do življenja in ustvari občutek, da je vse, kar se dogaja, nesmiselno, brez vrednosti in brezupno. Cvetna esenca Gorjušica vrača veselje, vedrino in stabilnost.
 • CVETNI POPEK

  CVETNI POPEK

  Cvetna esenca Cvetni popek divjega kostanja koristi tistim, ki so nagnjeni k ponavljanju vedno istih napak in se iz svojih življenjskih izkušenj ničesar ne naučijo. Nenehno se vrtijo v krogu istih razočaranj in situacij. Vedno znova si izberejo napačnega partnerja, poklic, delo, prijatelja, … S pomočjo cvetne esence Cvetni popek divjega kostanja pridobimo učno sposobnost iz lastnih napak.
 • 1

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.