cvetne esenceBachove kapljice ali Bachove cvetne esence so preprost pripomoček, ki na osnovi informacije cvetov, prenesenih v vodo, pomagajo uskladiti naše misli in čustva v pozitivno smer. Njihov potencial je odkril angleški mikrobiolog dr. Edward Bach. Delujejo nežno, počasi in komaj zaznavno. Izboljšujejo čustveno stanje, kar posledično vodi do boljših rezultatov v življenju, predvsem pa do mirnejšega, srečnejšega in bolj izpolnjujočega življenja.

So varne, saj nimajo stranskih učinkov in kontraindikacij, niti jih ne moremo predozirati. Niso občutljive na zunanje vplive, njihovo shranjevanje je enostavno, zato si lahko z njimi pomagamo prav vsi; odrasli, bolni ljudje, majhni otroci, najstniki, nosečnice, doječe matere ... Lahko jih uporabljamo samostojno ali s katero koli drugo terapijo, klasično ali alternativno, saj ne vplivajo na delovanje zdravil ali drugo obliko zdravljenja. Prednost njihove uporabe je v boljšem odzivu našega organizma na kakršno koli obliko zdravljenja in s tem pospešitev ozdravljenja.

Naša čustva so pogosto vzrok za bolezni kot tudi okoliščine, v katerih se nahajamo, česar se velikokrat niti ne zavedamo. S cvetnimi esencami spreminjamo čustvene odzive, usklajujemo misli in čustva ter s tem krepimo in ponovno vzpostavimo ravnovesje telesa ter duha, kar se odraža tudi na fizični ravni. Vsakemu posamezniku se pripravi individualna mešanica cvetnih esenc v skladu s čustvi, ki povzročajo težave.

Izpolnjen in poslan spodnji obrazec velja kot naročilo z obveznostjo plačila!
Izpolnite vsa zahtevana polja, najprej pa potrdite piškotke na astrozdravljenje.si

Naročilo
Plačilo

CVETNE ESENCE

  • Preproste in varne
  • Brez stranskih učinkov in kontraindikacij
  • Z njimi si lahko pomagamo vsi
  • Usklajujejo naše misli in čustva
  • Vzpostavijo ravnovesje telesa in duha
  • Za mirnejše, srečnejše in izpolnjujoče življenje

CVETNE ESENCE - CENE

  • Cvetna terapija z Bachovimi cvetnimi esencami – 32 €
    (Vključena tudi osebna mešanica Bachovih cvetnih esenc)
  • Mešanica cvetnih esenc – 17 €

Pogovor lahko poteka osebno, elektronsko ali po telefonu.

Primer izpolnjenega TRR-ja:

upn primer

Naslov - sedež podjetja:

Storitve NNB d.o.o.
Ulica Ivanke Uranjek 1
3310 Žalec, Slovenija

Spletna stran astrozdravljenje.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.