astro zdravljenje  Odprava negativnih energij in zaščita pred njimi,

astro zdravljenje  Pomoč v življenjskih težavah,

astro zdravljenje  Odgovori na vprašanja, na katere ne najdete odgovora,

astro zdravljenje  Pomoč za dosego čustvenega ravnovesja,

astro zdravljenje  Izboljšanje življenjskih situacij,

astro zdravljenje  Za osebno rast in razvoj,

astro zdravljenje  Za boljše življenje,

astro zdravljenje  In še več, odvisno od vaših potreb in želja.

POGOJI POSLOVANJA

Spletno stran astrozdravljenje.si upravlja podjetje Storitve NNB d.o.o., Ulica Ivanke Uranjek 1, 3310 Žalec (v nadaljevanju ponudnik).

Ko obiščete in naročujete preko naše spletne strani se smatra, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in pogoji poslovanja spletne strani astrozdravljenje.si in se z njimi tudi strinjate. Predlagamo, da si jih skrbno preberete.

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani astrozdravljenje.si (www.astrozdravljenje.si), pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani astrozdravljenje.si in vanje vključenih vsebin. Ponudnik si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani astrostzdravljenje.si brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Ponudnik si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh astrozdravljenje.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti.

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Cvetne esence ne nadomestijo medicinskega zdravljenja. Predstavljajo pa alternativno metodo, ki ima lahko pomemben vpliv na potek zdravljenja.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje ponudb, računov itd…) in ostalo potrebno komunikacijo.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

CENE

Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.

Vse cene na spletni strani so navedene v evrih (EUR) in vsebujejo DDV.

OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletne strani astrozdravljenje.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja Storitve NNB d.o.o. prepovedana.

POSTOPEK NAROČILA

Naročilo se izvrši preko gumba naročilo. Po oddaji naročila ima kupec v roku ene ure možnost, da naročilo prekliče, tako da napiše na naslov e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., katero naročilo želi preklicati.

OBRAZEC ZA UVELJAVITEV PRAVICE POTROŠNIKA DO ODSTOPA POGODBE

  • [Ime, fizični naslov ter po možnosti številko telefaksa in elektronski naslov podjetja]
  • Obveščam/obveščamo (*) vas, da odstopam/odstopamo (*) od pogodbe za prodajo tega blaga (*)/za zagotovitev te storitve (*)
  • Naročeno dne (*)/prejeto dne (*)
  • Ime potrošnika/potrošnikov
  • Naslov potrošnika/potrošnikov
  • Podpis potrošnika/potrošnikov (samo, če se obrazec pošlje v papirni obliki)

(*) Po potrebi se črta

GARANCIJA IN STVARNA NAPAKA

Garancija in stvarna napaka se uveljavljata po Zakonu o varstvu potrošnikov UL 38/2014 in OZ UL 42/2007.

PLAČILO IN DOSTAVA

Spletna stran astrozdravljenje.si omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po predračunu z nakazilom na TRR,
  • prevzem in plačilo na sedežu podjetja

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. V primeru, da pride do pritožbe, se le-ta odda prek e-poštnega naslova: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Podjetje bo v petih delovnih dneh potrdilo, da je prejelo pritožbo, sporočilo kupcu, kako dolgo jo bo obravnavalo in ga vseskozi obveščalo o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega spora je okrajno sodišče v Celju.

Zakaj cvetna terapija?

Sem izobražena svetovalka za Bachove cvetne terapije, ki se iz dneva v dan poglobljeno ukvarjam z Bachovimi cvetnimi esencami in njihovim delovanjem.
Terapevtski pogovor omogoča, da za vas izberem osebno mešanico Bachovih cvetnih esenc, ki vam prinašajo zdravilne lastnosti, ki jih v dani situaciji potrebujete.