XIAOMI MIJIA SHUNZAO Z1-Pro Prenosni Brezžični Ročni sesalnik 15500PA Ciklonski Sesalni Domov Avto Čistilo Mini Prah Catcher

€40.61

-39%

€67.68

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: 500w sesalnik, mi xiomi, 3 xaomi, big ciklon, proscenic vakuumske deli, recambii xiaomi vakuumske, mijia xiaomi, 360 s5 sesalnik, Avto čisto, mi xiaomi.

Opomba:

To je Xiaomi ekološke verige izdelkov ,ni nobenega Xiaomi LOGOTIP na to,prosimo, upoštevajte to.

Avto sesalnik.Sesanje kadarkoli.Napajanje USB polnjenje vmesnik, lahko podporo avto polnjenje,Prah, dlake, in ruševin so enostavno zanič stran.

Glede teže, nizka raven hrupa, močan sesalni.Shunzao sesalnik, beli standard različica uporablja TOYO / FUJI ogljikove ščetke in SCHUNK ogljikove ščetke.Shunzao Black Sesalnik Plus.Na podlagi standardne različice, a brushless motor z val tesnilo je uporabljena, ki prinaša hitrost do 60.000 vrt. / min in z največjo sesalno močjo 15500pa, ki se lahko enostavno odstranite prah, dim, dlake, in celo hrane, ruševin in naplavin.Lahek telo, zmanjšanja hrupa in šok-odporni design, da sesanje proces bolj udobno.

Učinkovito rabo energije.Brez kablov, ki so potrebne.Bolj trpežne.Zadaj center gravitacije, design, ki je zgrajena v 3 visokim izkoristkom litijeve baterije na zadnji ročaj, lahko uporabite več.Brez kablov, ki so potrebni ročni načrt naredi sesalnik brez omejitev, povezanih žice in počisti umazano in grdo okolje.Ni primerna le za vsakodnevno življenje, ampak tudi primerna za pisarno in avto okolje.

Strokovno šoba design, ne zamudite vsakem vogalu.Vertikalni šoba za oblikovanje.zunanje teleskopske ozka šoba za oblikovanje.zunanje široko šoba za oblikovanje Navpično šoba za oblikovanje:ribe-šoba šoba design ščiti površino ali vrzel v suctioned tkanine.Vertikalni sesalna šoba ima večjo bočno sesalna moč, in to tudi ustreza navado, pometanje in sesanje za večino ljudi.Zunanje teleskopske ozka šoba za oblikovanje:Primerna za ozke prostore, vrzeli, tipkovnice, klimatske naprave, itd.Tookfun.Zunanje široko šoba za oblikovanje: primerna za posteljo površine, vzglavnik in tabela.

Filter potegnite obroček design: nežno izvlecite filter za enostavno odstranjevanje in izpiranje

če morate kupiti dodaten filter,ga lahko kliknete naslednjo sliko za nakup

Opomba: Če sesalnik je svetloba spremeni rdečo luč,prosimo, polnjenje v času.

Skupno stanje: Kako prikazati stanje polnjenja? 1. ko modra lučka utripa.to pomeni, da za začetek polnjenja,V primeru original polnilec, je treba 2.5~3 ure za popolnoma napolnjena hitro , modra svetloba je vedno on, ki označuje, da je baterija v celoti napolnjena. 2. Ko rdeča lučka utripa, to pomeni, da je moč moč ni dovolj, prosimo, polnjenje v času. 3. Izdelka ne more biti vključena v postopek polnjenja, prosimo, izključite napajanje in vklopite to.Zakaj izdelka ne dela? 1. Baterija je dovolj , prosimo, polnjenje v času 2. Izdelek stikalo ni pritisnjen, prosimo, pritisnite stikalo za vklop, 3. Izdelek je polnjenje, prosimo, izključite napajanje in ga znova zaženite 4.Če baterija je dovolj,ampak izdelek ne deluje, boste morali preverite filter in 100% čisto HEPA-filter

Številka Modela SHUNZAO Z1-Pro
Certificiranje ce
Napetost (V) 6V
Funkcija Suho
LCD No
Vrsta Filtra Drugo
Prah Polje Prostornina (L) 0,5 L
Turbo Krtača No
Življenjska Doba Baterije 40 minut
Dolžina kabla (m) Brezžično omrežje
Čiščenje Poti Načrtovana Vrsta
Poreklo CN(Izvora)
Velikost(mm) 240*210*80
Moč (W) 500W
Vrečko Ali Brez Vrečke z vrečko
Namestitev Ročni
Posebno Sesalna Šoba Crevice Šoba
Prah Shranjevanje Tip Prah Polja/Prah Vedro
Čas Rezervacije No
Blagovna Znamka Xiaomi
Daljinsko Upravljanje No

Podobni izdelki