2000W Električna Toplotna Weeder Električno Kosilnico na Vroč Zrak Plevela Morilec Travo Plamen Plevela Gorilnika Vrtno Orodje

€33.07

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: vrt orodje za plevela, brivnik plevela, weeder, električni weeder, električni plevela škropilnica, grind tobak, bong plevela, gorilnik travo, mlinček plevela, plevela.

2000W Električna Toplotna Weeder Električno Kosilnico na Vroč Zrak Plevela Morilec Travo Plamen/Plevela Gorilnika Vrtno Orodje

Opis:

1. Strokovno odstranjevanje plevela: Ta izdelek uporablja strokovno tehnologije, najvišja temperatura plamena lahko dosežejo 650 °C, se lahko hitro in učinkovito odpravo plevel med tlakovci, vrtov ali dovoz.

2. Visoka Učinkovitost: plevela burner združuje ultra-high 2000W in 230V zmogljivost, ki omogoča temperaturah do 650 ° C in hitro plevela removal.By združuje pribor, vaše delo bo zelo učinkovito.

3. Varno Uporabo:v Primerjavi s tradicionalnimi plevela gorilniki, ta izdelek ni nujno, da se uporablja z zemeljskim plinom, ampak uporablja električno energijo, da bi bilo učinkovitejše in varnejše.

4. Varstvo okolja: Ta izdelek deluje na okolju prijazen način.To se napaja z električno energijo in nima odprtega plamena.Ne proizvaja strupenih in nevarnih snovi in plini.Okolju prijazna, to ne bo škodovalo človeškega telesa.

5. Enostaven za uporabo: naprava je enostaven za uporabo in dobro deluje.Plevela gorilnik je ergonomsko oblikovana in ročaj je enostaven za oprijem, kar je neprijetno, za daljše obdobje uporabe.To herbicide je kompaktna in inovativen dizajn z snemljiv ročaj za enostavno shranjevanje.

Značilnosti:

1. Plevela gorilnik je električni pogon, energetsko varčne in okolju prijazne.To ne ustvari odprtem ognju za zmanjšanje tveganja zaradi morebitnih požarov.To ne bo proizvajajo strupene in škodljive snovi in plinov, in ne bo povzročila škode na človeško telo.

2. Plevela burner združuje super 2000W in 230V zmogljivost, ki omogoča temperaturah do 650Ã?°C in na hitro remov plevel.

3. Z ekstra dolga šoba, zagotavlja koncentrirano toploto za učinkovito odpravo plevel.Kompakten in inovativen dizajn, snemljiv ročaj za enostavno shranjevanje in vgrajeno zložljivo stojalo.

Specifikacije:

Tip: Plevela Gorilnika

Moč: električni

230V/50Hz , 2000W

Minimalna temperatura:60°

Najvišja temperatura:650°

550L/min

Plug: EU,ZDA

Barva: Rumena

Paket Vključuje:

1 * Plevela Gorilnika

Funkcija 3 Vroč Zrak Plevela Gorilnika
Funkcija 5 Vrtno Orodje
Funkcija 6 Varstvo okolja
Funkcija 1 električno kosilnico
Certificiranje CE
Funkcija 4 Trava Plamen/Plevela Gorilnika
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MOONBIFFY
Ročaj Material Najlon
Telo Material Nerjaveče Jeklo
Funkcija 2 električni weeder

Podobni izdelki