Yimi Hookah Premium Stekla Hookah Skledo Shisha Glavo Brezplačno Silicij Grommet Z šatulji Vrh Premer 7,7 cm Višina 10.5 cm

€9.67

-49%

€18.97

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: steklene cevi za vodo, hookah, diamond hookah, cigarett tobak, folije luknjanje, dodatek hookah, bong plevela, caliburn, shisha skledo moški, hookah shisha.

Yimi Hookah Skledo Steklo

Popolno prileganje: s priloženo gume Univerzalni Adapter ustreza ta stekla glavo na vse vrste konvencionalnega shisha.Ni važno, kako velika ali majhna, kovina ali steklo – vodja prilega udobno in trajne.Prav tako kot ogljikov stojalo, ki je idealen za uporabo na steklo vodja prilagaja.Okus: Najboljši materiali za vodje je Shisha Cev, steklo, saj je, kljub vročini ni izdelek všeč in tobak kot gline ali silikona.Uživajte 100% vaša tobak brez Beigeschmack glave.Več kajenje: V Eno Luknjo Obliko, je ohranil melase v glavo, tobaka je bolj vlažna in traja 50% več Glavo Se ne blokira, in imaš stalno optimalne delovne in bolj zabavno.Enostavno: 2-3 sveti Ogljika v orodje, zaprite pokrov in vse, kar je & shisha 5 minutah pripravljen za uporabo.Vse-v-enem prilogo – > Ni pepela v tobak, ne potrebujejo Anrauchen, toplotna uredbe s skp.

Ujemanje ometi

Fit z najbolj HMD, kot so Kaloud Lotus, MIG Britev, Oduman Ignis... ...itd, tukaj je nekaj pics za referenco.

Poprodajne Storitve

Trgovcem na debelo

1. Yimi Hookah pozdravlja tako trgovci na debelo in osebnih računalnikov. 2. Nudimo konkurenčno veleprodajno ceno, če bi velike količine. 3. Drugo količino, različnih diskontne stopnje.Kontaktirajte nas, če ste velik trgovec/uvoznik. 4. OEM naročila so na voljo.Izdelamo lahko glede na vaš design/poraba.

Material Steklo
Postavka Hookah Skledo
Blagovna Znamka YIMI
Višina 10.5 cm
Številka Modela YMBW-001
Pakcage Darilni Škatli
Vrh Premer 7,7 cm
ODM Na voljo
Oem Na voljo
Tehnika Ogledalo
Primerni Za hookah
barve kot pics
Oblika Darilni Škatli

Podobni izdelki