ZEBRA DS3678 brezžična tehnologija bluetooth 1d 2d črtne kode qr barre usb zebra strani qrcode ULTRA-KREPAK črtne kode skener

€406.16

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: 2d skener, 2d bluetooth skener, za branje črtne kode brezžični ls, 2d optičnega brezžični, koda qr scanner, android pda, qrcode, a4 scanner, mala bluetooth črtne kode skener, ročni skener.

ZEBRA DS3678 brezžična tehnologija bluetooth 1d 2d črtne kode qr barre usb zebra strani qrcode ULTRA-KREPAK črtne kode skener

UVAJANJE ZEBRA 3600 ULTRA-KREPAK SERIJE, NOV RAZRED OPTIČNEGA ZASNOVAN TAKO, DA DELUJE V NAJTEŽJIH POGOJIH.V proizvodnih obratih, skladišče prehode, zunanji metrov in pristanišč, na uspeh vašega podjetja močno naslanjanje na skenerji v rokah vaših delavcev.Kakovost vaše izdelke in vaše sposobnosti za dobavo pravih izdelkov na desni stranka na čas je zelo odvisna od hiter in natančen zajem veliko črtne kode skozi ves dan.Čakati čas med scans, črtne kode, ki jih ni mogoče brati in izpadov, ko optični bralnik ne nesprejemljivih zamude.Vsako minuto izgubil zmanjšuje produktivnost, potencialno vplivajo stroški dela, da bi čas dostave je, dobičkonosnost, zadovoljstva in ohranjanje strank.Potrebujete tehnologijo, da lahko računate na vsako minuto dneva.Uvajanje Zebra 3600 Ultra-Krepak Serije — nov razred ročni skener, zgrajen za dostavo neustavljivo delovanje potrebujete v vašem najbolj zahtevnih poslovnih okoljih.Na 3600 Series prinaša: 1. Vrhunsko optično delovanje na skoraj vseh črtne kode v praktično kateri koli pogoj obdobja. 2. Ultra-robusten design, za izjemno trpežnost v najbolj zahtevnih okoljih. 3. Tekmeca orodja za upravljanje, ki zmanjšujejo za upravljanje časa in stroškov za nove nizko. 4. Štirinajst s kablom ali brezžično modeli, ki se lahko scan bolj in dlje kot svojo konkurenco.

"DS3608-SR/DS3678-SR ZAJEMANJE VEČ ČRTNE KODE Z ENO SCAN Poleg vrhunsko optično delovanje, izjemno robusten design in neprimerljivo obvladljivost, boste dobili več značilnosti, da bi ta skener lažje kot kdajkoli za vaš delavcev za uporabo, vključno poseben način, ki hkrati zajema vse ali določene črtne kode na nalepki z veliko črtne kode; vse s ciljem vzorec za prvič natančno zajemanje črtnih kod na pick seznamov; mix-in-tekmo, povratne informacije načini tako delavci lahko vidite, slišite ali čutite uspešni scans; ekstremno temperature rating za zamrzovalnik uporabo in več."

Baterija PowerPrecision+ 3100 mAh Li-Ion baterija za polnjenje
Vrsta Vmesnika Bluetooth / USB2.0
Scan Vrsto Elementa Matrika Imaging
Številka Modela DS3678
Optično Branje Vir Svetlobe Naravna Svetloba+LED
Blagovna Znamka Zebra
Scan Širino A4
Optična Ločljivost 600*600
Novost Nova
tesnjenje skener
Hitrost Branja 200 posnetkov/sekundo
PADEC STRPNOST Prenese več 8-foot / 2.4-meter pade na konkretnih
Čas je, da trg Mar-13
Dekodiranje Zmogljivosti vse 1D in 2D
Barvno Globino 32 Bit
Vrsta Izdelka Črtno Kodo Skener
Vrsta za branje črtne kode,

Podobni izdelki