Hitra dostava Prenos Toplote Vinyl HTV za T-Shirts 30cmx25cm (12"x10")Precut Listi(12 kosov črna)

€8.28

-30%

€11.83

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: htv vinil roll, rezalnik tiskalnika, sijaj vinil, stekla vinil, htv vinil, prenos toplote vinyl siser, prenos toplote vinyl, denim srce, vinil papir, lepilni preprosta, htv vinil snop.

12 listov 30 cm×25 cm PU Vinil

150-160degree,10-15seconds,vroče olupimo.

Izdelek prodajne točke:

Material, ki pride na jasno nosilec lista z odlično dimenzijsko stabilnost in zelo dobro rezanje uporaba značilnosti.Enostaven za uporabo najboljše za Cricut Silhueto Cameo in vse druge die-cut stroji za rezanje, ki je Primerna za Železo Na Prenos Stroji heat tiska stroj tudi doma železa.

Počakajte 24 ur, preden prvič pranje.Prenos Toplote vinyl je zelo flex stretch trajne.Vaše modele, bo ohraniti enake barve, tudi po 50 pranje ciklov, ne zbledi, brez lupine & brez razpok.

Naše prenos toplote vinyl roll z novo, super tankega materiala, ki je enostaven in priročen za narežemo na različnih velikosti umetnosti modelov ali logotipi ali črke, dodajanje več možnosti in čas oblikovanja.Premija za velikost bolj zabavno.

PU Prenos Toplote Vinyl je izdelana iz visoko kakovostnih okolju prijazno poliuretansko z elastičnost in mehkobo.Debelina materiala je zelo enostaven za uporabo, tanek, v primerjavi z drugimi znamkami, tako enostavno za začetnike stranke za uporabo.Okolju prijazno in varno, da nosijo.

Material PU
Površinska Obdelava Motno
Funkcija Dekorativne
Številka Modela PU HTV
Vrsta htv
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki