Zunanji Raca Vabo Električni ali Veter Pogon Gibanja Raca Vabo

€27.96

-28%

€39.38

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: lov vaba raca, električni raca vabo, vabo hunt, poceni goska klic, nakup lov vabo, vrana vaba, vabo raca, lov vabo jelen, vabo, axion vaba.

Zunanji Raca Vabo Električni ali Veter Pogon Gibanja Raca Vabo

Bullet Točk: 1、Stabilno Delovanje: Inovativna oblika za zmanjšanje swing, in motor, menjalnik sistema, napajanje sistema in telo so vse priključene na dostopnem strukturna podpora okvir, ki zagotavlja bolj gladko, tišji in hitrejše delovanje.

2、Realistično Obliko: posebno odstranljivo lupini je pritrjena na natančno opremljena vabo kožo, in vabo funkcije realne pero podrobnosti in barve, ki zagotavljajo ultra-realistični videz.

3、Enostavno Popraviti: Enostaven za namestitev, s cam podpora zaklepa palico, vstavljiv nosilca za baterijo in magnetno fiksnimi krili, ki so enostavno odpiranje in zapiranje.

4、Trmast in Tiho: trmast sestavni del lupine neposredno povezuje motor in krilo za podporo palico, ki je trmast, tiho, in da zmanjšuje število klikov.

5、Enostavno Vzdrževanje: celotna lupini se lahko enostavno odstrani iz telesa, za enostavno čiščenje in vzdrževanje. 4 AA baterije (niso vključene) se lahko uporablja.

Opis: na Prostem na veter raca vabo z vrtljivo krilo: V nekaterih območjih, predvsem v mestih, kjer se električni vabo ni dovoljeno, na veter, vrtljivo krilo vabo je zelo priljubljena.Raca vabo vrtljajev šibek veter.Raca vabo značilnosti popularne patentirana prsih klinov in podporo palico.

Električni Raca: Inovativna oblika za zmanjšanje tresenja.Motor, menjalnik, sistem napajanja in telo so vse vgrajena v priročno strukturna podpora okvir za zagotavljanje lažji in tišji in hitrejše delovanje.

S pecifications:

Slog: na veter moški raca, na veter ženski raca, električni moški raca (z daljinskim upravljalnikom), električni ženski raca (z daljinskim upravljalnikom)

Material: PE

Na veter raca velikost embalaže (o): 25*20*10 CM/9.84*7.87*3.94 v

Električni raca velikost embalaže(o): 41*20.3*20.5 CM/16.14*7.99*8.07 v

Seznam Vsebine:

Na veter Raca Vabo*1 ali na Električni Raca Vabo*1(brez baterije)

Številka Modela Gibanja Raca Vabo
Vrsta Drugo
Poreklo AE(Izvora)

Podobni izdelki