2pcs/set Aluminij Zlitine Elastično Stransko Okno Avtomobila Dežnik Zavese Auto Windows Zavese sončnega Žaluzije Kritje avto-styling S,L

€4.26

-29%

€6.00

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: uaz žaluzije, avto sunshad, avto zavese, slepo okno, roller zavese avto, umre zavese, auto zavese, točke zavese, žaluzije palico, zavese zavese.

Značilnosti: 1. Anti-UV: Namestitev žaluzij, ki lahko učinkovito preprečevanje prostem škodljive svetlobe, ki osvetljuje notranjost avtomobila za dolgo časa, zmanjšanje življenja in staranja notranjega usnja, plastičnih delov; prav tako lahko prepreči ultravijolični žarki se obsevajo v človeško telo, in je okolju prijazen in zdrav. 2, shrani zasebnosti: pokrov okna, stvari, v notranjosti so običajno nevidne in varovanje zasebnega varovanja zasebnosti. 3. Izolacija: To je lahko učinkovito vzdržujejo stalno temperaturo v notranjosti avtomobila, in temperatura v notranjosti avtomobila ne bo previsoka, saj izpostavljenosti soncu čas je predolg. 4. Varnost: Lepljenje vodnik tirnice ne vpliva na dviganje stekla, in je varen in zanesljiv. 5, dežnik: sonce zaščito pred soncem.specifikacija: Ime Izdelka: Avtomobilski Žaluzije Izdelka barva: ravno krpo, črna, siva, bež, črna očesa Izdelka specifikacije: 50S/50L/70/70 L Velikosti ( širina z Elastično Vrvjo) 50-ih let (50 cm X 38~42cm)

50 L (50 cm X 44~48 cm)

70 (70 cm X 38~42cm)

70 L (70 cm X 44~48 cm) teža Izdelka: približno 330 g 50 (zunanje polje velikost: 33*38*55 cm), o 395g 70 (zunanje polje velikost: 33*38*74 cm) Paket Vključuje: 2 x Avto Okna zavese 2 x Aluminij zlitine vodili (Za up) + 2 x Plastične ograje (Za dol) 2 x Tiebacks 2 x Plastične plošče za tieback 1 x Lepilo predlagatelj Namestitev in ukrepi: 1. Obrišite okno, kjer morate, da se držijo železniškega pred montažo. 2. Priporočljivo je, da uporabite vročega zraka, puhala za udarec vodnik tirnice, da 3M lepilo bolje.Po namestitvi vodnika ograje, namestite avto zavese po določenem času.Prosimo, bend delov počasi in potrpežljivo.Po namestitvi, jo je priporočljivo, da uporabite vrv.Fix je dobro, počakajte, da se prikaže 3M lepilo ni popolnoma priključen, in nato nadaljujte na naslednji korak. 3. Prosimo, bodite pozorni na namestitev zavese.Če je velikost je narobe, prosim spremenite vodnik tirnice.Po tem, ko vodnik tirnice so odtrga, ni ostankov lepila.Priporočljivo je, da odstranite lepilo z odstranjevalec lepila, in nato znova namestite nov vodnik tirnice. 4. Namestitev po korakih, od vrha do dna, ne, prosim, ne pozabite, da vstavite majhen čep, ki je priložen izdelku. 5. Prosimo, bodite pozorni na lokacijo, preden namestitev! 6. Sprednji vrstici zavese, ne sme biti zajeta v rearview mirror, da bi se izognili nesrečam. 7. Priporočljivo je, da se odpre okno za namestitev med namestitvijo. 8. Prosimo, pretresite, da se steklo pri vgradnji.

Poreklo CN(Izvora)
Material Sintetičnih Vlaken
Vrsta redni

Podobni izdelki