ŠT.S146 Japonski JDM Dirke Konkurence Namene Reflektivni Opozorilo Avto nalepke Nalepke in Prtljažniku Avtomobila Nalepke

€4.76

-30%

€6.80

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: jdm nalepka, kagura nana cosplay, ak 47 keychain, karavana steno, doppler, jdm sliko, libertarian, križ obesek za ključe, brez požara orožje, brez požara keyring.

Odsevni Avto&motorno kolo, Nalepke in Nalepke

Uporaba: Nanesite na gladko površino vozilo/motorno kolo/stene itd.dekoracijo. Opis: to je Enostavno, da se držijo in odstraniti,ne lepilo, ki prebivajo;Nepremočljiva;Reflektivni.Življenjska doba: 3~5 let

velikost:15x9.3 cm

O Barvna Razlika

Da bi se izognili unneccessary nesporazum, prosimo, preberite naslednja pojasnila.Tukaj je 6 različnih pogosto uporabljajo barve, leva fotografija je vzel pod normalno luč, leva fotografija je isto stvar, vendar pa je Pod flash svetlobe.To kaže na odbojni učinek nalepke.Ni vse PS techonogy in spremembe v to fotografijo.Tam exsit nekaj barve razlika zaradi reflektivni delcev v nalepka materiala,to bo pokazal različne barve, ko nalepko površine naleteli različnih kota,temparature,svetlost svetlobe.To samo kaže na kakovost naših materialov.V Hidro arts trgovina,vse nalepke fotografije so bile vzel pod flash svetlobe,vse so odbojni učinek fotografije.Ko prejmete postavke,bi bilo morda za nekatere barvne razlike.Če vas moti to,prosimo, menijo, da dvakrat premislijo, preden ga odredi.

Navodila:

1.Očistite območje, ki ga želite uporabiti nalepke za,poskrbite, da ni prahu. 2.Peal je nalepke od zadaj 3.Držijo površine,in se znebite zraka. 4.Prosimo opazite, da Ne uporabljajo nalepki na vaše vozilo/motorno kolo po vosek,vosek, ki naredi nalepke lepilo razmajanih;in prosim, ne držijo v deževen dan.

Model Oem
Vrsta Nalepke Drugo
Funkcija odsevni;nepremočljiva;enostaven za palico in jo odstranite.
Postavka Vrsta Nalepke
Nalepke Umestitev Celo Telo
kraj izvora Celinska Kitajska
Vrsta Materiala 3M
Vrsta Lepilo Nalepke
Design Besede
Življenjska doba 3~5 let
Blagovna Znamka Proizvodnja električne umetnosti

Podobni izdelki