Izvirna Japonska GOOT Varjenje Nasvet Ultra-trajne Nadomestnih Delov Za KS-20R KS-30R KS-40R Zunaj Ogrevan Tipa lemilo

€4.14

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: 240A, sod px 201, kss 213c, goot spajkanje, goodwick, 900m t, cautin goot 100, Lemilo Nasvet, goot, c245.

Nekaj Vroče Prodaje Varjenje Materialov, prosimo, obiščite naslednje spletne povezave:

Ruske kupce prosimo, da navedete svoje polno ime!

GOOT je znana blagovna znamka na Japonskem, to varjenje nasvet proizvodne tehnologije spretnosti, moč, vzdržljiv, ki je na drugi poceni izdelke lahko ne ujemajo.

Kako narediti spajkalno konico bolj vzdržljiv? 1. Ko uporabljate novo spajkanje nasvet, prvi, temperatura je bila prilagojena na 250°C, ponovite prevlečeni s kositrom, za približno 8 minut. 2. Po uporabi, počakajte, da se temperatura navzdol, prevlečeni spajkalno konico z tin je zaprti, da se prepreči oksidacija. 3. Za že oksidiranega železa glavo, čiščenje z nizko aktivnostjo toka, in nato prevlečeni večkrat z novimi spajkanje.Obvestilo: nudimo 5 možnosti izbire, so R-48SB, R-48B, R-48BC, R-48C, R-48D, prosim, poglej realno sliko in izberite želeno možnost.R-48SB spajkanje nasvet je primerna za GOOT KS-20R, KS-30R in KS-40R lemilo, R-48B, R-48BC in R-48C, R-48D spajkanje nasveti so primerni za GOOT KS-30R in KS-40R lemilo.Vse fotografije so resnično fotografije: obvestilo o dostavi:

Dostava čas, da mnoge države, običajno 7 - 39 delovnih dni (Rusija 10 - 60 delovnih dni, Brazilija 25-80 delovnih dni), razen praznikov.

Vendar, ki dostava model izberete, Prosimo, da nam zaupajo.Bomo izbrati najboljši dostava model in pošlje izdelek v roku 2 dni (razen praznikov), ko potrdili svoje plačilo.Boste prejeli paket v času.

Moral bi biti odgovorna za plačila dajatev, carinskih in jasno, carinski, če obstajajo tarife.

OPOMBA:

KAKRŠNO KOLI ŠKODO MED NAMESTITVIJO NI NAŠA ODGOVORNOST IN NI ZAJETA V GARANCIJO.PROSIMO, PREVERITE ZDRUŽLJIVOST PRED NAKUPOM.

Povratne informacije: potrudili se Bomo, da vas pustijo poziv pozitivne povratne informacije v show zahvalo za vaš nakup.Če iz kakršnega koli razloga obstajajo kakršne koli težave z naš izdelek ali naše storitve, prosimo, prizadevajo, da se obrnete na nas, tako da smo se lahko odpravili stvar za vas.Povratne informacije so najbolj pomembno sredstvo na www.astrozdravljenje.si, da prodajalec in prizadevamo si, da so odlično povratne informacije od vsakega kupca.Torej, če nekaj ni všeč prosim, dajte nam priložnost, da bi stvari prav.

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Ime GOOT Varjenje Nasveti
Številka Modela R-48B, BC, SB, C, D

Podobni izdelki