Elasun 5PCS Ultra Tanek 0.01 Kondomi Intimno Blaga Plus Velikost Kondoma Velik Penis Izdelke, povezane s spolnostjo Erotično Sex Shop Za Moške Petelin

€6.85

-29%

€9.78

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: lateks seks obleko, rudnik seks igrače, plastični penis pompe, kondom debel, seks igrače, kondom elasun, erotično penis prstan, peni obroč, petelin, Velik Kurac.

Vsak kondom je narejen iz premium naravne gume, lateksa in maže.Vsi so bili preizkušeni v elektronski obliki za zagotavljanje zanesljive zaščite pred kontracepcijo in učinkovito preprečevanje virusa HIV/AIDSA in drugih spolno prenosljivih bolezni.Značilnost: Znamka:Elasun Material:Vodni osnovi poliuretana, Širina: 55mm Dolžina: >=160 mm Debelina: 0.01 mm (Ultra tanek izkušnje skoraj ni občutek nošenja.) Obdobje hrambe:5 Let Mesto Pridelave:Kitajska Barva: Brezbarvna Okus:Flavourless Tip:Gladko Količina: 5pcs/box Navodilo: 1)Vzemite kondom iz folije pack pazljivo, da se izognete režejo z nohta. 2)prepričajte Se, da iztisnite zrak iz seskov konca. 3)Postavite kondom proti konici penisa nabreklega in skrbno roll straneh navzdol gredi kondom. 4)Vodi kondoma v mesto na penis enota po spolnem odnosu ali izliv, in nato premaknite iz tulca. 5)Prosimo, da se ukvarjajo tudi z kondom, ki je bila uporabljena z namenom ohraniti sanitarni, morate paket kondoma z napkin in ga vrgel v smeti smeti.Opomba: 1.Pomembno: Vsak kondom le lahko uporabi enkrat. 2.Kondomi naj bodo shranjeni pod 25 stopinj celzija v senci sušenje, in mora biti nameščen v embalaži, tako da se prepreči kondomi za mehanske poškodbe ali sončni svetlobi.

Naročilo Prevozov
Funkcija 1 plus velikost
Postavka Vrsta Kondomi
Funkcija 5 condooms
Funkcija 7 unikatni izdelki
dišave Gume
Padec ladijskega prometa Podpora in Dobrodošli
Material Naravni Lateks
Blagovna Znamka Elasun
Funkcija 8 kondom človek
Spolnost No
Številka Modela Kondomi za Moške
Funkcija 4 petelin rokav
Funkcija 3 Gume penis
Velikost Width
Poreklo Kitajska
Nespodobno Sliko No
Kondom debeline Slim
Funkcija 6 Seks Orodja
Debelo Podpora in Dobrodošli
Funkcija 2 Prezerwatywy

Podobni izdelki