Twist Rotacijski Cupping Nastavite Ventouse Anti Celulit Vakuumske Fizikalne Terapije Acupoint Cupping Skodelice Masaža Telesa Sesalni Massager

€19.16

-29%

€26.99

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: obraz stekla vakuumske pokal, ravnovesje žogo newton, električni cupping, tin vakuumske bedak, aptonia masaža kit, silikonski obraza cupping, moški cupping terapija, mamilos sesalno pokal, stekla anti celulit vakuumske, pastic vakuumske cupping set.

1# zunanji premer 6.5 cm

2# zunanji premer 5 cm

3# zunanji premer, 4 cm

4# zunanji premer, 3cm

Ročno merjenje z rahlo napaka

Navodila

1. Glede na stanje, akupunktura točk, so izbrani.Ashi točke, ki so najbolj očitne bolečine točk.Je akupunktura točk, navedenih v referenčnih acupoint zemljevid, ki se nahaja na koša človeškega trupa pred in po, da je akupunktura točk na dveh žile so enotni akupunktura točk.Drugi akupunktura točk, ki so razporejene simetrično.

2 izberite ustrezno pločevinke in udoben položaj (lahko razdelimo v sedečem položaju, leže, strani in nagnjeni položaj)

3. Dvigalo vrhu bata izbrane tank zagotoviti prezračevanje.

4. Ko nežno vpenjanje negativnega tlaka pištolo usta na vrhu bata tank, potegnite palico navpično večkrat, da koža v cupping, in pacient lahko dopuščala.

5. Priključki se lahko uporabljajo v delih, ki jih ni mogoče neposredno koritasta (npr. hrbtenice in pasu).Priključek način namestitve: najprej priključite povezovanje palico na enem koncu priključek za velike luknje v rezervni sprednji šoba, nato priključite majhne konca na drugi konec klipnjača negativnega tlaka, pištolo, da je povezan, in nato sprednji šoba in cupping so bata.Dal headguffs skupaj in kraj cupping na območje, ki potrebuje zdravljenje.

6. Po kanister se adsorbira na površini telesa, nežno zavrtite negativnega tlaka pištolo na levo in desno in pritisnite tipko posode z batnim, da se prepreči iztekanje.

7. Dvigalo se bat ob koncu zdravljenja.

8. Po uporabi cupping napravo, uporabite razkužilo in alkohola bombaž.Ne namakajte, zavre ali visoka temperatura obdelave.

9. Ne more biti potegnil med konzerviranje zdravljenje, prosimo preverite, ali gume plug v cupping je tesno zaprti, ali negativnega tlaka pištolo in cupping povezave so preveč tesen, ali negativnega tlaka pištolo in cupping so vertikalni, ali pritisk na kožo je negativen, ko negativnega tlaka pištolo in cupping potegnil

Številka Modela Cupping Set
Anti Celulit Sesalno Pokal vakuumska terapija cupping
anti celulit vakuumske massageador magnetna terapija
Cupping Pokal vakuumska terapija cupping
sesalna črpalka Za Celotno Telo, Obraz Masažo Hrbta Lajšanje Bolečin
Anti Celulit ventosa Izgorevanje maščob hujšanje Telesa, Hujšanje
Cupping Massager Spodbujanje Acupoint Telesa, Hujšanje
Pločevinke za Masažo Masaža Kozarci Mišični Stimulator
Blagovna Znamka MERALL
Značilnosti Non-toksične, neškodljiv, vzdržljiv

Podobni izdelki