Ročna odstranitev orodje Avto Demontažo Orodje Univerzalno Zavorne Čeljusti Bata Nazaj Ločilo Ločitev Strokovno Veter Nazaj

€11.38

-49%

€22.75

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: zavorne čeljusti z batnim orodje, zavorne čeljusti nazaj orodje, calip, zavorne čeljusti orodje, bide spray, zavorne čeljusti hydraul, vernier, zavore orodje, ročno tuš wc, zavore mtb.

Ročna odstranitev orodje Avto Demontažo Orodje Univerzalno Zavorne Čeljusti Bata Nazaj Ločilo Ločitev Strokovno Veter Nazaj

Značilnost: 1. Ta zavora spreminjanje orodje za zadnje čeljusti je primerna za skoraj Evropski & Japonski avto, kot so primerni za A5/V7/A4, primerni za , primerni za in tako naprej.

2. Večnamenska zavore orodje, se lahko uporablja za potiskanje nazaj zavornega bata, in zamenjajte zavorne ploščice/plošče, zavore zavore&avtomobilskih zavornih cilindrov, in namestiti zavore.

3. Lahko prihranite več denarja in časa, če boste zamenjajte zavorne obloge, ki jih sami, in vam ni treba vprašati, 4S trgovina za pomoč, tudi to je nujno.

4. Ročaj zavorne čeljusti z batnim orodje, ki je premično in okrogle tipke lahko uporabljate na obeh straneh, enostaven za uporabo.In zaradi majhnega obsega, enostaven za shranjevanje, je dober dodatek za vaš škatla za orodje.

5. Izdelana iz visoko kakovostnega železa materiala, krepak, corrsion odporen in vzdržljiv, ki ima dolgo življenjsko dobo, ne enostaven za preoblikovanje.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Tip: Zavora Z Batnim Nazaj Orodje

Material: Železo

Barva: Kot prikazano sliko

Vgradnjo:

Primerna za skoraj Evropski&Japonski avto

Primerni za 80, 90, V8S, 100, A2, A3, A4, A6, A8, TT

Primerni za Sierra (ABS), Granada, , Škorpijon

Primerna za : Uvod

Primerna za : XJ4D

Primerna za : 323, 326

Primerni za Mitsubishi: Galant GLSi

Primerna za : Silvia 1 B Turbo

Primerni za Rover: 800-serije

Primerni za Saab: 9000

Primerna za : , Toledo, Leon, Arosa, Alhambra

Primerni za Fabia, Octavia, Superb

Primerna za : L & Serija 2

Primerna za : Celica, GT MR2

Primerni za 440, 460, 480, V40

Primerni za passat, Sharan, Touran, T4, T5

itd.

Package Seznam: 1 Komplet Zavornih Batov Nazaj Orodje

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka ACOUTO

Podobni izdelki