MHC5T Nevihte hidravlični priključek Hidravlični priključek Hidravlični dvižni stroj kavljem jack Krepko pomlad Brez puščanja Vrh obremenitev

€30.25

-11%

€33.99

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: face lift, legi nevihte stroj, hydraul črpalka, votlo jack, hidravlični cilinder dvigalo, hidravlični bat blata, voda hidravlična, sumoran, jack, hydraul jack.

MHC5T Nevihte hidravlični priključek Hidravlični priključek Hidravlični dvižni stroj

kavelj jack Krepko pomlad Brez puščanja Vrh obremenitev

Če imate karkoli drugega, razumeti, prosimo, obrnite na nas in vam bomo odgovorili, da pazljivo.

Prikaz izdelka

Model: MHC5T

Velikost o: 210*140*232mm

Nevihte debelina: 20 mm

Nevihte širina: 65mm

Nevihte dolžina: 45mm

dvignite visoko: 115mm

Vrh obremenitve: 5T

Nevihte obremenitve: 2.5 T

Teža približno: 12 kg

Zadovoljstvo Kupcev:

Če izberete "prodajalca način dostave"(368.42 usd), pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in dostavo do vaše najbližje pristanišče!

Če je ladijski promet po morju, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga.

Če se odločite, DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, vam bomo pomagali, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!

1)da bi zaščitili svoje predmete in se prepreči kakršno koli škodo iz ladijskega proces, Ko se boste prejeli paket, Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.

Če obstaja kakršno koli škodo, se obrnite na lokalni ARAMEX / DHL / Fedex, da prosite in reklamacije ALI kontaktiraj nas v 24 ur.Potem si fotografije za poškodujejo stroj in paket, takoj pošlji sporočilo za nas, pomagali vam bomo, da odpravite težave.

2)če imate kakršnekoli težave glede izdelka ali ladijskega prometa, Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda, in ne bodo naše prizadevanje, da odpravite težave.

3)In vaše mnenje je zelo pomembno, da se naši trgovini, Če ste zadovoljni z našim izdelkom in naš strežnik ,ko potrdite ta ukaz, Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, smo se tudi vam "kot NALAŠČ 5 ZVEZD",

Ko boste ocenite čas poštnine del vas prosimo, da mednarodni tranzitni upoštevati.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.

Blagovna Znamka LZHZXY
Top load 5T
Uporaba Komercialni Proizvodnji
Številka Modela MHC5T
dvignite visoko 115mm
Nevihte dolžina 45mm
O teža 12 kg
Velikost o 210*140*232mm
številka izdelka FL2956
Vrsta Drugo
Nevihte debeline 20 mm
Model MHC5T
Opomba Angleški Priročnik
Nevihte širina 65mm

Podobni izdelki