AS608 optični bralnik prstnih senzor prstnih modul

€7.20

-21%

€9.12

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: arduino prstnih senzor, kodo za zaklepanje prstnih odtisov, optični bralnik prstnih odtisov, mobilni telefon umidigi, Senzor, bme280 senzor, fm transmitt, arduino toplotne, 817c optocoupler, 10 metrov rfid reader.

AS608 optični bralnik prstnih senzor prstnih modul

opis izdelka

JM-101 je integriran bralnik prstnih modul vgrajen bralnik prstnih procesni modul in optične poti prstnih obdelave oddelek, ki imajo majhno low-power interface preproste funkcije, visoko zanesljivost.Hitro prepoznavanje hitrosti.Dobra prilagodljivost mokro prst, prstnih iskanje visoke hitrosti.

JM-101 komunikacijski vmesnik modula oba USB in UART komunikacijski vmesnik.

Tri dela

1. Prstni odtis

Prstnih algoritem, ki je izločena iz pridobljenih odtisa slik funkcija, informacije predstavnik prstnih odtisov prstnih shranjevanje.Tekmo in iskalne funkcije, ki se izvajajo z uporabo prstnega odtisa.

2. Prstnih obdelava vključuje dva procesa: fingerprint in ujemanje prstnih proces prijavo [katerem je razmerje med prstnih v ujemanja prstnih odtisov (1: 1) in iskanje prstnih odtisov (1: N) na dva načina].

Ko prstnih prijavo, je prstni odtis za vsak vnos dvakrat, in dvakrat je vstopil obdelavo slik, sintetičnih predlog, shranjenih v modul.

Ko ujemanja prstnih odtisov, prstnih odtisov, senzor za preverjanje prstnih slika za vnos in obdelavo podatkov, primerjava in usklajevanje z prstnih predlogo modul (če je ujema z vzorcem, določene v modulu, ki se imenuje prstnih ujemanje način, tj., 1: 1 način; če se ujema s pluralnostjo predloge, ki se imenuje prstnih načine iskanja, tj., 1: način N), modul daje ujemanje rezultat (izkaznica ali ne).

Tehnični Parametri

Napajalna napetost: DC 3.3 V

Dovodni tok: obratnih:

Vršnega toka:

Prstni odtis slike vnos čas:

Površina okna: 15.3╳ 18,2 mm

Ločljivost: 500dpi

stanje Nova
Številka Modela AS608
Blagovna Znamka SZYTF
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta modul

Podobni izdelki