Kupola Kovine, Čistega bakra Kameleon Mavrica Gumb Za Električno Kitaro, Bas

€5.64

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: dvojni gumb za kitaro, most guyker, fiat kovinski gumb, fingerboard javor, tulko električna kitara vratu, kitara gumb, kameleon pigment, furnitur ročaj, relikvija kitara gumbi za nadzor, , kitara fret kronanje datoteke.

Opis izdelka Guyker Kovinski Baker gumbi za nadzor, so za zvočne opreme ali rotacijski potenciometer, za zaščito in enostavno upravljanje.Ton gumbi so knurled konča okoli oboda.Značilnosti: - Oblikovana tako, da večina kitara ali bas, ki so split gred lonci s premerom 6,5 mm (1/4"). - Ustreza večini Tele in Natančnost Bas instrumente. - Dobro teže in občutek za zamenjavo plastični gumbi. - Nadzor Električna Kitara / Bass Ton & Glasnost.Specifikacije: - Zunanji Premer: pribl. 18 mm / 0.71 v Notranji votla gred premer: Pribl. 6,5 mm / 0,25 - Skupna višina: pribl. 18 mm / 0.71 v - Material: Kovinski Baker - Obliko: Valj s kupolo

Informacije Za Stranke

1.Izdelek slike v sedmih dneh po pošiljki, prosimo, prepričajte se, da je naslov za dostavo pravilen.Naši izdelki so novi izdelki, tam bo delo osebja, kakovost in količina inšpekcijski pregled pred odpremo, prosim stranke na enostavnost.

2.Izdelki so poslane po EMS.reach večina držav v 7 do 15 delovnih dni.To je za ZDA.KANADA.AVSTRALIJA. .Za druge države.to lahko traja več časa, da pridejo.

3.Package--Za paket.naše podjetje bo metoda standardizirane embalaže.ponavadi.med prevozom je zelo močna.

4.Mi pripisujejo velik pomen za vsako eno pošteno vrednotenje, vas, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da se hvalijo, da nas spodbuja, bi vam bili zelo hvaležni.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosimo, komunicirajo z nami, sem prepričan, da vse razumne težave bomo lahko hitro rešili, prosimo, ne hiteti, da nam slabo oceno.

5.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Blagovna Znamka guyker
Vrsta Gumb

Podobni izdelki