Elektronski Živalskih Škodljivcev Repelenti Vozila Podgane, Miši Repeller Avtomobil Rat Nadzor Glodalcev Repelenti za Avtomobile Dobave

€3.97

-28%

€5.59

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: nadzor škodljivcev, baterija za glodalce repeller, odbijata, živali repeller sonic, miško odbijata, podgana zaščitnik, ultrazvočno mol repeller 300, naravnih škodljivcev nepropustno, avto vzvod podgana koren, anti fox.

Delovna načela:

Trenutno vse vrste avtomobilov so pogosto napadli podgane.Podgane pogosto prodrejo v prostor za motor avtomobila, ugriz off napeljave ali olje, cevi in drugih komponent.to lahko povzroči avto, da ne bo zagnal.ali celo povzroči avto, da se spontano vžgejo, če resno, povzročajo nepričakovane katastrofe.Da bi preprečili podgana iz škoduje, avtomobilizem, smo nabrali skoraj 20 let'experience v tehnologije in trga, in namenske elektronske glodalcev repelenti za avtomobile.

Izdelek lahko občasno in izmenično oddajajo dve različne frekvence in valovne oblike ultrazvoka, ki lahko učinkovito odpravo miši, ki vstopajo v avto.

Ta izdelek uporablja večina sodobnih mikroelektronskih tehnologij pomeni, da lahko izmenično in občasno oddajajo dva različna posebne valovne oblike in frekvence ultrazvok, ki delujejo na podgana je slušni sistem in živčni sistem, zaradi česar je neudobno in neprijetno, in pobeg iz scene.Ker frekvencah od teh valov spremembe v presledkih, ki jih ne proizvajajo "prilagodljivost" in "imuniteto" pri miših.

Ta izdelek uporablja posebne samodejne krmilne, ko se avto ustavi, parkirišče, izdelek, ki bo začel delovati, ko avto začne, vibracije se bo zgodilo, bo izdelek preneha delovati.

Področje uporabe:

Ta izdelek se uporablja predvsem v prostor za motor različnih avtomobilov za preprečevanje miši, ki so od vstopa prostor za motor za škodo avtomobile.

Ta izdelek se uporablja predvsem, da izženejo miši.Ob istem času, lahko tudi zavira ščurki, mravlje, pajki, črički, bedbugs, bolhe, sviloprejk, metuljev in tako naprej.

Specifikacije:

Napajanje: DC12V

Delovni tok: 5-40 mA

Izdelek poraba energije: 0.48 W

Način delovanja:

Start-up self-check: Ko je začetni napajanje vklopljeno, je izdelek self-check.Prvi, rdeča lučka flash trikrat, nato pa bela svetloba, bliskavica, trikrat, nato pa se oglasi alarm.

Potek dela:

Za 1-15s, rdeča lučka utripa, trikrat, nato pa rezultate 12K-25kHz ultrazvok, medtem ko bele svetlobe LED utripa. 16-30 sekund, izdelek pripravljenosti. 31-50-ih let, ponovite 1-15s, 51s-1min 10s, izdelek pripravljenosti. 1 minuto in 11 sekund - 1 minuto in 40 sekund, ponovite postopek za 1 - 15 sekund.

Po končanem zgoraj navedenih ukrepov, stop za 1 minuto, nato ponovite zgoraj navedenih ukrepov dvakrat, stop za 3 minut in 5 minut oz.

Rdeča svetloba vedno ustreza počasen zamah način, zeleno luč vedno ustreza hiter zamah način.

Obstajajo tri vrste bela lučka utripa: hitro, srednje in počasno utripa, vsak način utripa 10-krat, ponavljajoče se delo.

Vibracije indukcije:

Pri napajalni napetosti je višja kot 9.2 V, izdelek preide v stanje delovanja.Ko izdelek, ki zaznava vibracije avto, to ne deluje samodejno.Po parkirišče za 5 minut, izdelek, ki se samodejno zažene in nadaljuje delo.

Nizki napetosti opozorilo:

Pri napajalni napetosti je pod 9.2 V, izdelek vstopi v načinu alarm in oddaja na zvok alarma 1 hz, ki se bo nadaljevalo.V tem primeru izdelek ne deluje.

Opombe:

1. Ne postavljajte v vlažnem terenu.

2. To je strogo prepovedano za vse tekočine, ki za vstop v notranjost izdelka.

3. Napajalni kabel katere proizvod mora biti, kot je daleč, kot je mogoče iz ogrevanje deli v notranjosti motorja sobi.

Pakete:

1 X Glodalcev Nepropustno

Vrsta Škodljivcev Miši
Nazivna Napetost 110V
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki