1/10 BANKROT Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //BUST339

€13.25

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: bankrot model, bankrot kit smole, bankrot dekor, bankrot model smole, bankrot roman, nedrček prsi, 1 10 smolo bankrot, 11 bankrot, bankrot mavca, bankrot film.

Spoštovani kupec in prijatelj, tukaj je kratek opis naše trgovine izdelkov:

1、Vseh izdelkov, ki so naprodaj v trgovini, je beli film, brez barve, potrebe kupcev, poliranje, barve in montaža.Vidite lahko, barvo, slike, ki se uporabljajo kot zaslona, da bi

ste barvo zagotoviti sklic.Prosimo, bodite prepričani, da bodite pozorni na to.Vse trgovine izdelkov, je brez barve, so deli modela.

2、Vse izdelke brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, fotografije in VIZITKE. (mislih kupce prosimo, da skrbno izbrati)

3、Po tem, ko ste prejeli izdelek, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas prvič, smo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4、Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami veliko pohval!Najlepša hvala!

5、iskreno upam, da boste našli vaš najljubši izdelek tukaj.Hvala vam za pokroviteljstva.Zahvaljujemo se vam za zaupanje in podporo!

Lestvica 1
Starostni Razpon > 14 let
Tema Kompleti
Spol FANTJE
Opozorilo Ne more jesti
Številka Modela 1/10
Vrsta Smole Kompleti
Material Smole

Podobni izdelki