BOYA S-C03 Fotoaparat Čevelj Shockmount za Mikrofoni 1" do 2" Premer (Ustreza Zoom H1) Stojalo za Mikrofon, Shockmount

€8.21

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: z m1, fotoaparat microfone, objemka flash, avdio dslr, balon, mount šok, velika stojalo za mikrofon, mikrofon šok, microphon, skupina mikrofon.

BOYA S-C03 Fotoaparat Čevelj Shockmount za Mikrofoni 1" do 2" v Premeru, Mikrofon Držalo, Stojalo za Mikrofon, Shockmount

Značilnosti:

1. Narava gume in plastičnih materialov; štiri točke, silikonsko vzmetenje ustreza Mikrofoni merjenja 1-palca do 2-cm v premeru; universal 1/4" navoj adapter pripisuje kamere prek vroče čevlji ali stoji; v boompoles ali stojalo prek 3/8 navoj ustreza Zoom H1 univerzalno hladno čevelj gori, in ga je mogoče pritrditi, da je večina Dslr in video snemalne Kamere.

2. V BOYA S-C03 Šok Gori se uporablja za zmanjšanje vibracij, ki se, ko je mikrofon ZA-V02 ali-VM300PS nas se uporablja za snemanje videoposnetka.

3. Narava gume in plastičnih materialov, da gori trpežna in lahka.

4. To je treba imeti orodje za mikrofoni.

5. V BOYA S-C03 mikrofon šok gori značilnosti štiri točke vzmetenje za namestitev mikrofona merjenja 1" do 2" v premeru.

6. Šok gori je preprosto kotne s svojo gumirani prilagoditev gumb.

7. Tam je vgrajeno v čevelj za kamere, montaže, in 3/8"-16 nit povezave na bazo nosilci šok gori, da boompoles in univerzalno ročaja.

Opomba: barva pravi element, ki morda ne bo viden na sliki zaradi svetlobe, streljanje in različnih zaslonov.In zmote o o +/- 1-3 cm/0.39-1.18 v utemeljena.

Package vsebina:

1 x Šok Gori

Številka Modela S-C03
Blagovna Znamka BOYA

Podobni izdelki