100KW 110V-220V Pametno Varčevanje z energijo v Gospodinjstvu Merilnik Električne energije Prihranek Polje z Zaslona za Družine / Šola / Factory

€18.12

-38%

€29.70

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: ge smart plug, broadlink s servisnim paketom sp3, električni ohranjevalnik zaslona, poraba meter, watt meter, servo tie rod, multi smart plug, wattmeter wifi, varčevanje z energijo, ohranjevalnik zaslona.

Opis Delovna Napetost:110V-220V Moč Naložiti:100KW Barve:Modra Delovna Temperatura:-20 ° C -60 ° C Frekvenčni:50Hz-60Hz Uporabo:Družinske / Šolske / Factory Plug Standard:NAS plug Glavno Stikalo:stikalo, nadzor Modela Izdelka: US002 Način Prikaza: Elektronski zaslon Funkcije:

- Ni treba spremeniti vrstico, enostaven za namestitev, plug and play in ne potrebuje vzdrževanja.- Optimizacijo napetosti, zatiranje prehodna tokovi, in izboljšanje kakovosti moči.

- Jalove moči osvetlitve, izboljšanje električne energije faktor koncu vezja, zmanjšati vrstico izguba in zmanjšanje izgube pretoka stroški električne energije.

- Izboljšanje operativne učinkovitosti električnih naprav, podaljša življenjsko dobo električnih naprav in zmanjšanje stroškov za vzdrževanje električne opreme.- Zaščito pred preobremenitvijo in nadtlak.

- Izdelek je univerzalna in primerna za varčevanje z energijo v sistemu induktivna električne energije.

Opomba:

- Preberite v navodilih za uporabo pred uporabo izdelka.

- Ko izdelek ne, prosimo, preverite varovalko vrh

- Ko uporabljate ta izdelek.Prosimo, potegnite ven na vrhu plug izdelka in izvlecite vtikač.

Delovni Načelo Prihranek Električne Naprave:

- Prihrani moč zakona prilagajanje trenutni, harmonics, faktor moči, ogrevanje in napetosti iz elektroenergetskega sistema.

- Ohranjevalnik zaslona je nameščen po električni merilnik blizu ali induktivna obremenitev, to prihrani moč za prenašanje tovora po moči meter, tako da, to je 100% pravni.

- Tam je pametno energetsko enoto za shranjevanje s krmilniki znotraj moči varčevalcev.ohranjevalnik zaslona kompenzira električne energije za napajalni sistem, zmanjšuje tok, zato, da se zmanjša dodatno porabo energije in varovanje tovora in podaljšujejo življenjsko dobo električne opreme.

- Tam je nad napetostjo, nad-trenutna zaščita,nad temperaturo zaščite funkcija za varčevanje z energijo.In obvladuje instant val, izboljša se harmonično val, napetost, in sistem temperature.

- Varčevanje z energijo, izboljša faktor moči, da dodate več za energetsko učinkovitost za celotno sistem napajanja, ki vozi obremenitve v razdelku delo z visoko učinkovito in manj električne energije.

- Varčevanje z energijo zmanjšuje žice izgubljeni za vso močjo sistem in zmanjšuje nad-ogrevanje za obremenitve, ki prinaša več moči prihranka električne energije sistema.

- V poletnem času,ko ni več delovne obremenitve,moč sistema je več kot nakladanje.Toda po tem, ko z uporabo ohranjevalnika zaslona, nad-nakladanje problem bo izboljšala popolnoma.Paket vključuje 1 x Smart Ohranjevalnik 1 x Navodila za uporabo 4 x Rezervni Varovalko 1 x Plug

En USB Max Izhod NOBEN
Vrsta Električne Vtičnice
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Poreklo CN(Izvora)
Prenapetostna Zaščita Da,
Vrata USB Število NOBEN
Nazivni Tok -
Zaščita Pred Preobremenitvijo Da,
Nazivna moč -
Glavno Stikalo Da,
Sinhroni Popravka Tehnologije No
Wifi No
Število Vtičnic 1
Uporaba Gospodinjstva / Splošne Namene
Nazivna Napetost Drugo
USB Skupna Moč -
Ozemljitev Non-Ozemljitev
Sub-control Stikalo No
Certificiranje NOBEN
Podaljšek Dolžine NOBEN
Podpora Hitro Polnjenje No
Snop Bundle1
Številka Modela -

Podobni izdelki