99%Kojic kisline v Prahu,najugodnejše Cene

€14.96

-5%

€15.75

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: hyaluron v prahu, sr2ez, kisline v prahu, ginseng, kislina kojic, panax ginseng, aminokisline v prahu, baker peptid, sumoran, panax.

Kojic kislina, kemično znan kot 5-hidroksi-2-hydroxymethyl-1,4-pyranone, obstaja v sojina omaka, fižol paste, vino in veliko vrenje fermentirani izdelki, ki jih Gillus lahko zazna prisotnost kojic kisline.

1. Uporaba v kozmetiki.V človeški koži, tirozin, catalyzed za proučevanje, reagira s kisikom prosti radikali skozi kompleksa oksidacije in polimerizacije, in končno synthesizes melanin.Kojic kisline zavirajo proučevanje sinteza, tako da se lahko močno zavirajo nastanek kože melanin, in je varno in non-toksične, in ne proizvaja leukoplakia sequela.Kojic kisline je bila vključena v make-up vode, obrazne maske, emulzija in kremo za kožo.Lahko se uporablja za zdravljenje pege, senilno plošče, pigmentacije, akne in druge visoko-kakovostni razred zob kozmetika učinkovito.Kojic kislina v koncentraciji 20 ug/ml zaviral 70-80% dejavnosti proučevanje (ali PPO), ki je bila na splošno dodali v kozmetičnih izdelkih, v odmerku 0,5-2,0-odstotna.

2. Za predelavo hrane področju.Kojic kislina se lahko uporablja kot aditiv za živila, da se ohrani svežino, ohranitev in prepreči oksidacijo.Poskusi so pokazali, da kojic kisline zavirajo pretvorbo nitrit v rakotvorne nitrosamines v slanino, in dodatek kojic kisline v hrani ne bo vplivalo na okus, aromo in teksturo hrane; kojic kislina je tudi surovina za proizvodnjo maltol in etil maltol, in kojic kisline se pogosto uporablja pri predelavi hrane.

3. Zdravstvenem področju.Ker kojic kislina nima mutagenih učinek na eukaryotic celic, lahko odpravi notranjega prosti radikali človeškega telesa, izboljšanje motivity belih krvnih celic, in je koristno za človeško zdravje, kojic kislina se uporablja kot surovina za cephalosporin antibiotikov.Končni izdelki, ki jih kojic kislina se uporablja za zdravljenje glavobola, toothache, lokalno vnetje in druge bolezni.V analgetični in protivnetni učinki so zelo idealno.

4. Na področju kmetijstva.Kojic kislina se lahko uporablja za proizvodnjo bioloških pesticidov.Dodajanje 0.5-1.0% kojic kisline, bio-dodajanje gnojil (temno rdečo tekočino), ali poškropiti kot listja gnojil na nizki koncentraciji ali kot root gnojil, to rastlinsko pridelavo, predlagatelj je očitno donos večji učinek na žita in zelenjavo.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, Obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi parka stanja in postavka razlike, bomo odločite za ladje, ki od svoje prve na voljo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z allcomponents in priloženi pribor, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.astrozdravljenje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov, če se izdelki (- e) je(so) ne, kot se oglašuje.

Zasledujemo, da uporabnikom zagotavljajo visoke standarde, in si prizadevati, da se doseže 100% zadovoljstvo!Povratne informacije bo, da nam napredek.Prosimo vas, da nam nevtralne ali negativne povratne informacije, ko uporabljate naše izdelke, tako da bomo lahko rešili svoje probleme zadovoljivo.

Dokler imate težave, bomo trdo delati, da jih reši.Ni nobenih težav, da ne more biti rešen, le izdelke s problemi.

NETO WT 100 g
Uporaba Telo
Količina 100 g
Vrsta bleščice
Številka Modela Panax notoginseng ekstrakt 10
Sestavine Panax notoginseng ekstrakt 10

Podobni izdelki